3. december 2016 at 14:48 | Karin

» Dátum vydania: 5. December 2006
» Vydavateľstvo: Interscope Records, Shady Records
» Produkcia: Dr. Dre, Eminem, Akon, The Alchemist,...

Informácie o albume
Album The Re-Up je hiphopová kompilácia rapových umelcov z nahrávacej spoločnosti Shady Records.
Na albume sa podieľajú spolu s Eminemom umelci ako 50 Cent, Stat Quo, Obie Trice, Cashis, Lloyd Banks, Akon alebo Nate Dogg.

1. Shady Narcotics (intro)
2. We´re Back (Eminem, Stat Quo, Obie Trice,
Cashis a Bobby Creekwater)
3. Pistol Pistol (Obie Trice)
4. Murder (Bizzare, Kuniva, Eminem)
5. Everything Is Shady (Cashis)
6. The Re-Up (Eminem, 50 Cent)
7. You Don´t Know (Eminem, 50 Cent, Lloys Banks, Cashis)
8. Jimmy Crack Corn (Eminem, 50 Cent)
9. Trapped (Proof)
10. Whatever You Want (Mr. Porter, Swifty McVay)
11. Talkin All That (Cashis)
12. By My Said (Stat Quo)
13. We Ride For Shady (Cashis, Obie Trice)
14. There He Is (Bobby Creekwater)
15. Tryin Ta Win (Stat Quo)
16. Smack That Remix (Akon, Stat Quo, Bobby Creekwater)
17. Public Enemy #1 (Eminem)
18. Get Low (Stat Quo)
19. Ski Mask Way (50 Cent)
20. Shake That (Eminem, Nate Dogg, Bobby Creekwater, Obie Trice)
21. Cry Now (Kuniva, Obie Trice, Bobby Creekwater,
Cashis, Stat Quo)
22. No Apologies (Eminem)
23. Billion Bucks (Bonus track- Stat Quo)



Be the first one to judge this article.

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on

Actual articles